ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Νέο Τεχνικό Επιτελείο !!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΠΣ ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Σταμάτη Ξύδα ώς προπονητή και την έναρξη μίας νέας σε ένα νέο πόστο αυτό του τεχνικού συμβούλου της ομάδος . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ξύδα για τα τρία αυτά χρόνια προσφοράς στην ομάδα και για τις επιτυχίες τις οποίες εφερε σε αυτή. Η συμβολή του ήταν καθοριστική και σε αγωνιστικό και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο και γι' αυτό το λόγο θα παραμείνει σε ένα σημαντικό για την ομαδά μας πόστο .

Ο νέος προπονητής θα είναι ζευγάρι και θα είναι ο Κώστας Κουϊμάνης μαζί με τον Χρήστο Σαββίδη . Καλωσορίζουμε λοιπόν και τους δύο πλέον στα καινούργια πόστα τους . Επίσης στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα παραμείνουν Ο Παναγιώτης Ξούρος ως γυμναστής και ο Κυριάκος Τσούχλης ώς προπονητής τερματοφυλάκων . Έτσι δημιουργούμε μια πολλή ισχυρή τεχνική ομάδα για τη νέα σεζόν και ευχόμαστε σε όλους  καλή επιτυχία !!!