ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : Νίκη εκτός έδρας για τον ΗΡΑΚΛΗ στις καθυστερήσεις !!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : Νίκη εκτός έδρας για τον ΗΡΑΚΛΗ στις καθυστερήσεις !!

ΔΎΣΚΟΛΗ ΕΚΤΌΣ ΕΔΡΑΣ ΝΊΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Στον πρώτο αγώνα του νέου έτους ο Ηρακλής επικράτησε δύσκολα της καλαμωτης με 1-2 με σκορερς το καινούργιο απόκτημα της ομάδας Ν. Σκανδάλη και το συνήθη ύποπτο Ν. Αφεντη.
Η ομάδα μπήκε στο παιχνίδι μουδιασμένα με μοναδική αξιόλογη φάση εκείνη του Ν. Ζαμπετακη στο 13ο λεπτό που με ωραία ατομική ενεργεια σουτάρει η μπάλα όμως βρίσκει στο δοκάρι.
Στο 16' ως αποτέλεσμα της αδράνειας της άμυνας μας, η Καλαμωτη ανοίγει το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ και το γκολ να χρεώνεται στον Χ. Δανδουλα. Η ομάδα μας φαίνεται να αντιδρά σ αυτο το γκολ και λίγα λεπτά αργότερα χάνεται ευκαιρία με τον Σκανδάλη ο οποίος μετά από σέντρα του Πουλιού στέλνει τη μπαλα λίγο άουτ ! Ο ίδιος παίκτης όμως 1 λεπτό αργότερα και συγκεκριμένα στο 25' μετά από καταπληκτική ενέργεια του Ν. Ζαμπετακη να περνάει 3 αμυντικούς κάνει το 1-1 με πλασέ από κοντά !
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με ευκαιρία απ το Ν. Αφεντη που όμως διώχνει ο Ορφανουδης με το πόδι πάνω στη γραμμή. Στο 53ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία χάνεται για την ομάδα μας μετά από πάσα του Πουλιού στο Ζαμπετακη που από κοντά στέλνει τη μπαλα πάνω στον τερματοφυλακα. Το παιχνίδι κύλισε με νευρα και ένταση και απ τις δύο πλευρές με λιγοστές φάσεις. Στο 90 όμως η λύτρωση ήρθε απ το Ν. Αφεντη που με διπλή προσπάθεια σε ασταθή αποκρουση του Ορφανουδη κάνει το 1-2. 
Ρία Ξύδα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ : 14η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 10 Ιανουαρίου 2015 ώρα 15:00

ΓΗΠΕΔΟ : Καλαμωτής


ΕΠΑΙΞΑΝ : Σαββίδης, Κυδωνακης Δ. , Τεττερης, Τομαζος, Μπαλης( 60' Κυδωνακης Γ.) , Τσαφαρας, Πουλιος(70' Τελλιδης), Καϊμακης, Σκανδάλης, Ζαμπετακης Ν. , Αφεντής .
Τη 18αδα συμπλήρωσαν : Ανδρεάδης , Ζούντας , Ζαμπετακης Αντ. , Ζαμπετακης Κ.

Φωτογραφικό υλικό