Συνέχεια διάψευσης δημοσίευσης !!!

Συνέχεια διάψευσης δημοσίευσης !!!

Αγαπητέ συντάκτη του chiospress , θα πρέπει μιας και ασχολείσαι επαγγελματικά με την δημοσιογραφία να μαθεις να είσαι ακριβής σε αυτα που γράφεις . Σε συνέχεια λοιπόν του http://www.chiospress.gr/athlitika/podosfairo/45894-diapsevdei-o-iraklis... έχουμε να πούμε τα εξής  :

1ον : στο αρχικό ρεπορτάζ σου αναφέρεις ότι "επήλθε συμφωνία μεταξυ του ΗΡΑΚΛΗ και της Δαφνης και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες" . Σαν Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΠΣ ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών διαψεύδουμε την παραπάνω δημοσίευση καθώς ΟΥΔΕΜΙΑ συμφωνία έχει επέλθει μεταξύ της ομάδος μας και της Δάφνης σχετικά με τον Ηλία Ελευθερίου , μέχρι και σήμερα 25 Αυγούστου 2015 !!!

2ον : Ο "άνθρωπος της ομάδος του Ηρακλή" προφανώς δεν ανήκει στο Διοικητικό συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ οπότε και δεν γνωρίζει εαν έχει επέλθει συμφωνία μέχρι στιγμής . Καλό θα ήταν να επικοινωνείς με κάποιον από το συμβούλιο , 13  είμαστε , ζωή να'χουμε , κάποιον θα βρείς .

3ον : Επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι σκοπιμότητες εξυπηρετούνται , παρότι όπως αναφέρεις είναι ηλίου φαεινότερον , θα θέλαμε να μας ενημερώσεις , έστω κατ' ιδίαν , προκειμένου να διαφυλάξουμε την ομάδα μας.

4ον : Εμείς δεν γελάμε με κανέναν !! απλά διαψεύσαμε κάτι που γράφτηκε και μέχρι τη στιγμή αυτή ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!

5ον : Ο παίκτης θα ανήκει στον ΗΡΑΚΛΗ όταν ανακοινωθεί στο επίσημο site  της ομάδος. Πριν απο αυτό , πολύ απλά , ο παίκτης ΔΕΝ ανήκει σε μας γιαυτό και δεν ανακοινώνεται  !!!

το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΠΣ ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών.