Δηλωση Θανάση Βίλδου

Δηλωση Θανάση Βίλδου

Ένα Ευχαριστώ από καρδιάς!!!

Όταν ανέλαβα την ομάδα είχα πει ότι αισθάνομαι τυχερός που έχω αυτή την ευκαιρία. Τώρα και αφού έχει περάσει όλη η χρονιά λέω ότι αισθάνομαι τυχερός που έζησα αυτή την εμπειρία!!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Ηρακλή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε την στήριξη που μου παρείχε όλη τη χρονιά και παρότι η χρονιά εξελίχθηκε λίγο περίεργα βάση στόχων ελπίζω να φάνηκα αντάξιος όλων αυτών που συμφωνήσαμε πριν από έναν χρόνο ακριβώς. Αν μη τι άλλο το ποδόσφαιρο που παίξαμε πολλές φορές ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό. Για τους παίκτες του Ηρακλή δεν ξέρω τι να πρωτοπω. Για αυτά τα καταπληκτικά παιδιά γεμάτα με ποδοσφαιρικό εγωισμό, καλοί δέκτες και συνεπεστατοι σε ότι τους ζητήθηκε. Ξέρω ότι βοηθήθηκα από εκείνους αλλά είμαι σίγουρος ότι και εκείνοι βοηθηθηκαν ποδοσφαιρικά απο εμένα.

Σαν ένα μικρό ( τόσο δα) παράπονο για όλο τον οργανισμό που λέγεται Ηρακλής έχω να πω το εξής: Όταν ένας άνθρωπος θέλει κάποια πράγματα να τα περάσει με διαφορετικό τρόπο απο αυτόν που έχουμε συνηθίσει δεν είναι απαραίτητα λάθος... απλά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ

Θέλω να ευχηθώ στον Ηρακλή απο καρδιάς να έχει τα δύο μοναδικά πράγματα που μας έλειψαν φέτος: ΤΥΧΗ κ ΥΓΕΙΑ σε όλους!! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ όλους και πάλι. Πέρασα ΥΠΈΡΟΧΑ!!!!

Θανάσης Βίλδος .